220 грн
Є в наявності
Tetra Aqua Biocoryn запобігає накопиченню осаду, неприємним запахам і утворенню забруднюючих речовин. Засіб містить ефективні живі очисні бактерії, які прискорюють розкладання органічних матеріалів, таких як залишки їжі та рослин, а також екскременти. Це сприяє збереженню чистоти води в довгостроковій перспективі, а також збільшенню інтервалів між чистками гравію та декоративних елементів. Завдяки інноваційній рідкій формулі ви отримуєте швидкий ефект і простоту в застосуванні.

Tetra Aqua Biocoryn володіє 100% біологічною дією, оскільки містить спори непатогенних бактерій роду Bacillus, які природним чином зустрічаються в ґрунті, в рослинному матеріалі (наприклад, компості), що розкладається, а також у природних водоймах. Ці бактерії були обрані для того, щоб забезпечити цілеспрямоване і швидке розкладання органічних речовин, присутніх у водних системах.

Концентрована суспензія спор Tetra Biocoryn містить понад 10 мільярдів паличкоподібних бактерій роду Bacillus у пляшечці об'ємом 100 мл. Інноваційна рідка формула діє швидко та забезпечує легке застосування. Tetra Aqua Biocoryn підходить для прісноводних і морських акваріумів.

Переваги:

Швидке та легке застосування завдяки інноваційному рідкому складу
Зменшує об'єм осаду
100% біологічна дія
Підтримує біологічну рівновагу та забезпечує здорове середовище
Сприяє підтримці чистоти води
Запобігає газоутворенню та видаляє запах сульфатредукуючих бактерій
Збільшує інтервали очищення гравію та декоративних елементів
Для прісноводних і морських акваріумів
Об'єм: 100 мл

Спосіб застосування: Додавайте засіб щомісячно або під час зміни води в пропорціях 5 мл Tetra Biocoryn на 20 мл води.
Об `єм 100 мл