7 500 грн
Є в наявності
Повний набір із зовнішнім акваріумним фільтром Tetra EX 1500 plus забезпечує виняткову якість води в акваріумах об'ємом  300-600 л.
Багаторівнева система фільтрації з різними наповнювачами ефективно забезпечує ретельне очищення акваріумної води шляхом усунення надлишків поживних речовин.

Повний набір з усіма фільтруючими наповнювачами для швидкого та простого запуску роботи
Створює безпечну, кристально чисту воду, яка дозволить насолодитися фантастичною красою підводного світу. Винятково потужний, енергоефективний, тихий

З додатковими перевагами, такими як кнопка старту фільтра для полегшення закачування води, вентилями для точного керування потоком, префільтром для зниження частоти технічного обслуговування

У набір входять всі необхідні наповнювачі, що фільтрують, які забезпечать швидкий і простий запуск, а також миттєвий виведення фільтра на повну потужність. Багаторівнева система фільтрації з різними наповнювачами ефективно забезпечує ретельне очищення акваріумної води шляхом усунення надлишків поживних речовин. Так власники акваріумів зможуть насолодитися підводним життям у кришталево чистій воді. Повний набір із зовнішнім акваріумним фільтром Tetra EX 1500 plus відрізняється винятковою потужністю: швидкість потоку води збільшена на 27%, при цьому енергоефективність та рівень шуму залишаються на колишньому рівні. Завдяки додатковим особливостям, наприклад, кнопці старту фільтра для полегшення закачування води, вентилям для точного керування потоком, пре-фільтру для зниження частоти технічного обслуговування, зовнішній фільтр Tetra EX 1500 plus - це ідеальний вибір для будь-яких акваріумів.
Внутрішній діаметр шлангів Ø 16,0 мм
Габарити 26 × 26 × 44 cм (51 см з кранами, длина шланга - 1,65 м)
Для акваріума до 600 літрів
Об'єм фільтра 12 літрів
Продуктивність 1900 л/год
споживана потужність 19,5 Ватт
Фільтруючих контейнерів 4 шт × 1,5 літра