210 грн
Нет в наличии
Основний корм JBL NovoGranoMix XXS у формі гранул для дуже маленьких акваріумних риб розміром 1-3 см. Чудове повноцінне харчування для дрібних риб, таких як неони, невеликі тетри, карликові розбори та інші риби від 1 до 3 см завдовжки.

Застосування: відкрийте герметичну плівку на банці і дайте стільки корми, скільки риби з'їдають за кілька хвилин. Підходить для риб у всіх шарах води, тому що міні-гранули плавають і повільно тонуть

Не каламутить воду і дуже добре приймається рибами завдяки високоякісним інгредієнтам, таким як креветки та водорості
Сильний та здоровий ріст риб з мінімальним забрудненням води завдяки природному балансу жирів та білків, а також вмісту жирних кислот омега-3. У комплекті: герметично закрита банка із кормом.

Склад:

  • Білок (40.0%)
  • Жир (8.0%)
  • Клітковина (3.0%)
  • Зола (8.0%)
Благополуччя мешканців дуже важливе. Корм не містить низькоякісного рибного борошна, використано рибу від виробництва філе відповідно до девізу: велике філе для людей, невелике — для акваріумних риб. Багато років компанія JBL підтримує найбільшу міжнародну організацію зі збереження акул Shark Project.

Важкі причини використання корму для риб JBL: використаний чистий білок риб без дешевого рибного борошна. Оптимальне співвідношення білків та жирів. Містить переважно білки водних тварин. Знижує зростання водоростей та сприяє оптимальному зростанню риб завдяки правильному вмісту фосфатів. Вражаючий апетит у риб у дослідницьких експедиціях з експериментами з годування риб у дикій природі. Мінімальна втрата вітамінів завдяки герметичній упаковці.

Перевага наукового підходу. Результати науково-дослідних експедицій JBL поряд із роботою команди наукових досліджень та розробок JBL призвели до створення оптимальної збалансованої дієти з інгредієнтами високої якості.

Рекомендації щодо годування: 1-2 рази на день давайте стільки, скільки риби з'їдають за кілька хвилин. Молодих риб, що ростуть, годуйте 3-4 рази на день тим же способом.

Об'єм :100 мл  Вага: 58 г
Виробник: JBL Німеччина