7 748 грн
Є в наявності
Можна зручно програмувати та керувати світловими приладами HeliaLux за допомогою мобільного телефону, планшета або ПК через Wi-Fi за допомогою HeliaLux SmartControl.
  • Бездротове керування освітленням HeliaLux з усіх кінцевих пристроїв з підтримкою WiFi
  • Можна запрограмувати індивідуальні щоденні процедури до 16-ти етапів.
  • Індивідуальний контроль кольору світла протягом дня
  • Можна вибрати вражаючі заходи сонця і місячне світло
  • 8 світлових профілів - індивідуальний режим дня можна запрограмувати на кожен день тижня Можна зручно програмувати та керувати світловими приладами HeliaLux за допомогою мобільного телефону, планшета або ПК через Wi-Fi за допомогою HeliaLux SmartControl.
  • Керуйте своїми повсякденними справами з комфортом за допомогою інтерфейсу користувача на основі браузера. Світлові блоки HeliaLux управляються мережею Wi-Fi.

Контролер дозволяє вам регулювати умови освітлення у вашому акваріумі відповідно до ваших потреб. До 16 фаз освітлення на додаток до часу сходу та заходу сонця можна зручно та індивідуально запрограмувати на кожен день. Швидко та легко визначайте настрій освітлення у вашому акваріумі залежно від часу доби та створюйте неповторну атмосферу у підводному світі за допомогою цього кольорового ефекту.
Колірні канали, що вільно настроюються, також дозволяють виконувати індивідуальні налаштування місячного світла.
Стабільне з'єднання WiFi дозволяє зручно керувати та програмувати HeliaLux SmartControl з мобільного телефону, планшета або ПК.
Відповідні спліттери HeliaLux дозволяють одночасно керувати двома світлодіодами HeliaLux або двома світильниками HeliaLux Spectrum з одного пульта HeliaLux SmartControl.

КОНТРОЛЬ  КОЛІРУ
Швидко та легко визначайте бажаний настрій освітлення, індивідуально керуючи окремими каналами кольорів ваших освітлювальних приладів HeliaLux. HeliaLux Spectrum робить доступними колірні канали білий, червоний, зелений та синій. Світлодіод HeliaLux, з іншого боку, дозволяє контролювати колірні канали білий та синій.

ДЕННИЙ КОНТРОЛЬ
Індивідуальний розпорядок дня повністю відповідно до ваших побажань та потреб. Шістнадцять регульованих фаз освітлення дозволяють не тільки встановлювати час світанку, сходу, заходу сонця та заходу сонця, але й індивідуально програмувати додаткові зміни освітлення протягом дня. Також можна визначити перерву опівдні у бажаний час доби та інтенсивність світла.
Колірні канали, що вільно настроюються, також дозволяють виконувати індивідуальні налаштування місячного світла.
Артикул 48996
Виробник JUWEL Aquarium AG & Co. KG. Німеччина
Підходить для моделей HeliaLux Spectrum / HeliaLux LED
Розмір (ДхШхВ) 27 x 6 x 2 см