16 969 грн
Є в наявності
HeliaLux Spectrum – це потужний світлодіодний світильник з повним спектром для акваріумів Juwel. Сучасні спеціально розроблені світлодіоди SMD з максимальною потужністю забезпечують необхідну світловіддачу для оптимального росту рослин і відтворення кольору, а також покращують самопочуття мешканців підводного світу. Білі світлодіоди забезпечують яскраве освітлення, а червоні, сині та зелені світлодіоди – інтенсивні кольори та максимальний контраст в акваріумі. HeliaLux Spectrum підходить тільки для акваріумів із прісною водою.

Управління HeliaLux Spectrum можливе лише у поєднанні з HeliaLux SmartControl. У поєднанні з ним можливості для оформлення або керування безмежні, наприклад, можна налаштувати умови освітленості в акваріумі, поряд зі сходом сонця і сонцем, можна зручно програмувати фази освітлення. SmartControl у комплект не входить.

CombiLight: Комбінація з білих світлодіодів 9000 K та 6500 K забезпечує ідеальне зростання рослин в акваріумі.

ColourLight: Для отримання інтенсивних кольорів та максимального контрасту були використані спеціальні червоні, зелені та сині світлодіоди з повним спектром.

HeatControl: Спеціально розроблені алюмінієві стільники забезпечують оптимальне відведення тепла та тривалий термін служби світлодіодів SMD.

AntiScratch: Тривалий термін служби вставного світильника HeliaLux Spectrum забезпечується завдяки безпечному склу, що не подряпається.

EasyFit: Підходить для всіх акваріумів Juwel з незнімною верхньою рамкою. Наприклад для RIO, LIDO, VISION та TRIGON. Завдяки HeliaLux UniversalFit світильник HeliaLux Spectrum можна встановлювати також на акваріуми інших виробників.
Артикул 48912
Виробник JUWEL Aquarium AG & Co. KG. Німеччина
Довжина кабеля 250 см
Довжина світильника 1192 мм
Підходить для моделей Rio 240, Rio 350 LED, Vision 260 LED
Потужність ламп 60 Вт
Світловий потік ≈ 140 лм/Вт (стосується білих світлодіодів)